Minggu, 20 Agustus 2017

güzel saçlara sahip Ünlüler

1.Gigi Hadid
Gigi güzel sarı saç bir süpermodel ve her zaman genellikle farklı tarzı saç kesimi denemek, ama bir peruk kullanmak ve her zaman uzun saçları korumak için tercih wave.Meskipun plaj tarzı dişleriyle güzel görünüyor.


Tedavi ipuçları:
O bir şekilde olacak kurumadı saç içinde, her gün yıkamak ve saç sehat.Dia da balayage.Dia tekniği de sarı saçlı için özel bir şampuan kullanan saçlarını boyamak yapabilirim vermedi.

2.Bonnie Wright
teni soluk ve göz renkleri mencolok.Bonnie de sık sık saç stiline hacim vermek ve çok güzel saçları yapar görünüyordu yapar doğal kırmızı rengi ile uzun saçlı çarpıcı bakmak Harry Potter filmlerinde Ginny Weasley oynayan aktris.


Tedavi ipuçları:
kering.Dia ayrıca saç parlak ve yumuşak hale getirir brilliantine giymek için Bonnie hep saç bakım ürünleri kullanın.

3.Selena Gomez
Selena uzun saçları vardı ve kesinlikle iri.Selana saç koyu kahverengi içine tüm kadınları yapacak çok parlak tebal.Rambutnya görünüyordu.


Tedavi ipuçları:
Selena her iki günde de saç tedavisi, nemi yok eder ve saç dalgaları tutmak için saç spreyi koruyacak derin klima saç koymak sekali.Dia saçları temizlemek.

4.Doutzen Kroes 
O eski Victoria Secret modeli, her zaman sağlıklı ve parlak görünen bir altın rambut.Rambutnya bakım ürünü modellenmiştir.


Tedavi ipuçları:
Doutzen genellikle o rambutnya.Dia da, o da hindistan cevizi yağı kullandığını söyledi tutmak için özel bir şampuan ve saç kremi giyer, saçlarını boyadı.

5.Blake Lively
Blake bervolume.Dia saç sarı saçları ve kalın vardır vardır.


Tedavi ipuçları:
saç kuru yapmaz şampuanlama sırasında saçlarını tutmak için, o rambutnya.Dia sonunda mayonez ve hindistancevizi yağ kullanan ssebelum duş yapmak ve.

6.Sarah Jessica Parker
Sarah sık sık saç modeli ve warnanya.Rambutnya ayarlamak zor ve kuru değişti.


edavi ipuçları:
Sarah hep rambutnya.Dia da saçın sağlığını korumak için pahalı kondiioner yatırım temizlemek için açıklayıcı şampuan kullanın.

7.Jennifer Aniston
O, şimdi daha iyi sarı saçları keemasan.Dia ile kahverengi saçlı yerli bilinir bir çok sempurna.Dia saç dalgalı saç ve ayarlamak çok kolay sahip bulunmaktadır.


Tedavi ipuçları:
Her hari.Deep klima tedavi sellau dayanıyordu olan bir kremi kullanarak saçı temizler.



sumber:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/08/selebriti-yang-memiliki-rambut-yang.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...