Senin, 21 Agustus 2017

En güzel gözlere sahip Dünya ünlüler


1.Meghan Markle
Maeghan Markle özellikle Asya ve Afrika.Di İngiltere'nin bölgelerinde, kahverengi göz rengi vardır bu dünyada insanların gözlerin itu.55 yüzde yalnızca sıcaklık ve dost görecek gözleri çarpıcı olan, kahverengi göz rengi çok nadirdir.

2.Megan Fox
yeşil ve mavi kombinasyonundan çok güzel bir karışımı ile gözleri Having Megan Fox gözler, çok sevimli zaman uzun vadede hatırlanır bir türü olan yapar.

3.Kate Middleton
Kate Middleton tarafından sahip olunan Yeşil gözler en memikat.Kate gözlü kadında üçüncü yerleştirerek çok güzel zümrüt yeşili vardı çok çarpıcı gözleri vardı başardık.

4.Angelina Jolie
benzersiz görünüyor mavi ve yeşil renklerin bir karışımı ile gözleri olması, ama bir dudak hacmi özellikle gözler çekici görünmeye yüz güzelliği yapar.

5 Jennifer Aniston
Jennifer kendisi aittir Gözler mavi gözleri mavi ve yeşil pucat.Beberapa insanlara kahverengi dönüşebilir natural.Matanya rengi genellikle o sık sık göz kapaklarını yok matanya.Matanya rengini değiştirmek için kontakt lens takıyor ki vardır.

6.David Beckham
David Beckham ela gözleri çok menarik.David beşinci konumu kazan vardı vardır.

7.Jennifer Lopez
Böyle keemasan.Warna kahverengi gözleri nadirdir göz rengi turuncu, böylece bu köpekler, kediler ve kuşlar gibi hayvanlar tarafından sahip bu çok menarik.Warna J. Lo gözlerinin tarafından sahip gözlerinin rengini Has, ama insanlar çok nadir görülür.

8.Claire Danimarkalılar
Yeşil gözleri dünyada yüzde ikiden çok insan hayret olun.

9.Beyonce
Beyonce kahverengi gözlü, soluk idi sahiptir, gözlerin çok güzel ve koyu cilt için uygundur.

10.Keira Knightley
Keira kendisi de kahverengi göz rengi çok cazip pula.Mata kahverengi bir çok insan çekmek mümkün olduğunu elbette çok güzel vardır.





source:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/08/selebriti-dunia-yang-memiliki-mata.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...