Sabtu, 19 Agustus 2017

Beyond Skyline 2017

Beyond Skyline 2017

Yönetmen: Liam O'Donn
Yazar: Liam O'Donn
Film Yıldızlar: Frank Grillo, Bojana Novakovic, Jonny Weston

Filmin Ötesinde Skyline Singapore.Film son filmi yönlendirilir ve el yazması üzerinde çalıştığı bu filmde yer aldı Liam O'Donnell.Beberapa oyuncuları Frank Grillo, Bojana Novakonic, Iko Uwais, Callan Mulvey Antonio Fargas, Pamelyn Chee Yayan Ruhian Jacob Vargas.

Hikaye kabus yabancı savaş gemileri tarafından getirildi deneyimli oğlunu kurtarmak için kovalamaca gitti dedektif süper kahraman sert ve ekeras kaya hakkındadır.




oyuncular:

Mark Frank Grillo
Audrey olarak Bojana Novakonic
Sua olarak Iko Uwais
Harper olarak Callan Mulvey
Rose gibi Valentine Payen
Sandra Jones gibi Betty Gabriel
Genç Trent Jack Chausse
Patrick Kevin O'Donnell
Trent olarak Jonny Weston
Garcia olarak Jacob Vargas
Şefi olarak Yayan Ruhian
Çavuş Antonio Fargas
Kanya Sandra Rosko
Carol Karen Glave

Film The Armstrongs 2018

Film komedi yarışan film 2018 yılında yayınlanmaya başlayacağını edilir, filmin Jason Markarian tarafından yazılmıştır ve John Mirabella.Film Miramax Films tarafından üretildi.

Özet Armstrong'a 2018

boşanmış ve banliyölerde yaşayan var Çiftler onlar oğlunun kaçırıldığını evden çıkmak zorunda ruh perili Geçtiğimiz them.They yeniden birleştirmek ve eski günlerdeki gibi bir takımı olmak ve görevi tamamlamak ve onu bulmaya kararlıyız.


If Beale Street Could Talk 2018


Film bu film programı mendatang.Film yönettiği ve aynı zamanda Annapurna Resim ve Plan tarafından üretilen Megan Ellison, Dede Gardner, Barry Jenkins ve Brad Pitt.Film tarafından üretilen Barry Jenkins.Film tarafından yazılmıştır 2018 yılında yayınlanacak olan, bir tür gerilim vardır B Etertainment.Film 1974 yılında yayımlanan James Baldwin tarafından oluşturulan bir roman kaldırıldı.

Özet Beale Street 2018'i Could Talk

Tih ilk çocukları getirmelidir masum ve sevdikleri membutikan uğruna zamana karşı için, Harlem angajman yeni kurulan Şehir gelen bir kadındır.





source:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/08/beyond-skyline-2017.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...