Sabtu, 26 Agustus 2017

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008


Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Film Catherine Hardwicke tarafından yönetildi.
oyuncu

  • Bella Swan, Edward Cullen, bir vampir aşık Phoenix, Arizona'dan Forks, Washington küçük kasaba geçer ve düşen bir on yedi yaşında bir kız oynar Kristen Stewart.
  • Edward Cullen, 1918 yılında 108 yaşındaki dönüştürülmüş ve hala on yedi yaşında bir vampir Robert Pattinson. O Bella aşkıydı ve sonunda ona aşık. Bella dışında zihin okuma yeteneği vardır.


2.Easy A

Kolay bir bu orang.Film bir sürü yalan devam bir Olive'in anlatır o Kolay A.Film rol aldı Emma Stone hayranıysanız için Bert V. tarafından yazılan Will Gluck tarafından sevk ve idare edilen 2010 Amerikan gençlik komedisi filmi olduğu sadece Emma Stone oynadığı değil, Stanley Tucci, Patricia Clarkson, Thomas Haden Church, Dan Byrd, Amanda Bynes, Penn Badgley, Cam Gigandet, Aly Michalka ve Lisa Kudrow gibi diğer bazı oyuncular var.











3.Prom 2011


Bu film Prom.Film Balo Joe Nussbaum Katie Wech tarafından yazılmış ve Ted Griffin ve Justin Springer tarafından üretilen yönettiği 2011 yılının bir genç komedi filmidir Amerikan olan izleyin Nova adlı bir kız anlatır. Albüm Walt Disney Pictures tarafından 29 Nisan 2011 tarihinde serbest bırakıldı. Bu film ARRIFLEX Alexa HD sinemalarda çıkacak kamera ile çekilen ilk büyük üretimidir.

4.The Perks of Being a Wallflower


Bir Wallflower olmak Perks filmi yeni epistolary 1999 uyarlanmıştır 2012 Amerikalı filmidir. Film roman Stephen Chbosky yazarı tarafından yazılan ve yönetilen edildi.
Eğer ini.Film film izlemek zorunda elbette aynı Emma Watson, Logan Lerman ve Ezra Miller gibi olanlarınız için keyfi masa- yapar kendini ve o Sam ile depertemukan değil populer.Dan hakhirnya ve Patrick seven Charlie olan bir adam hakkında Lise.


5.The Spectacular Now (2013)


Muhteşem Şimdi Miles Teller ve Shailene Woodley.Film oynadığı Scott Neustadter ve Michael H. Weber .Film tarafından yazılan James Ponsoldt yönettiği 2013 Amerikan romantik komedi filmi olan mükemmel ömrü vardır Sutter adında birisini anlatıyor ama o Aimee onu vurdu bir kız karşılaşana kadar o bir geleceği yok.

6.If I Stay (2014)

Bu film Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley Joshua Leonard, Stacy Keach ve Aisha Hinds oynadığı filmin R.j. Cutler .Film yönettiği 2014 yılında Amerikalı gençlerin romantik tarz vardır. Film pula.Film hayatı bu doğal aileyi aldığını kazadan bu yana değişti Mia Hall adında bir kadın hakkında bir hikaye anlatır aynı başlıkla romanından alınmıştır.













7.The Duff (2015)

Duff temannya.Duff Belirlenmiş Çirkin Yağ Friend.Film için Ari Sandel yönettiği ve Josh A tarafından yazılmış bir gençlik komedisi tarz filmi America 2015 standları arkadaşları tarafından Duff lakaplı Bianca Bernam bir kızın hikayesini anlatan bir filmdir Bu film, aynı unvanı taşıyan bir romandan alınmıştır.
















Source:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/08/film-hoolywood-yang-mengambil-tema.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...