Kamis, 24 Agustus 2017

Rendy Pandugo Profil


Adı: Rendy Pandugo
Doğum Tarihi: May 7, 1985
Doğum Yeri: Medan, Endonezya

Rendy kesinlikle yetenek var SoundCloud'dan tampan.Berawal "Ben Do not Care" ve Firasat.Dari tek "Ben Do not Care" başlıklı denilen şarkıyı sigle bir yüzü var seoorang şarkıcı olmak çok uydurma bir bekar SoundCloud'dan kariyerinin başında karirnya.Dari açılış, özellikle sık sık John Mayer aitti ünlü şarkıcıların şarkıları kapsayacak muda.Dia çocuklar arasında, onun sesini seven çok var.

Rendy bir Ekonomisi mezunu, 7 Sheila bir fan Manejemen.Rendy, o da ben üniversitedeyken "Y2Koustic" .O, ne zaman bir grup kurdu asla albümde girdi "A Tale Classics" başlıklı, 7 şarkı Sheila alınan single yayınladı SoundCloud'dan şarkı olay yargıç, SoundCloud'dan her çıkışında yoluyla Rendy ile elde başarı o Starvoices Endonezya'da bir yargıç olduğuna inanılan bir kez Airlangga Üniversitesi konferans, arkadaşlarıyla bir grup kurdu temannya.Rendy, Endonezya Starvoices aang çalışanlar için şarkı olduğunu SoundCloud'dan üzerinde.

Rendy şarkılar Pandugo:

1.I Don't Care (Rendy Pandugo)
2.Sebuah Kisah Klasik (Rendy Pandugo)
3.Firasatku (Piyu ft. Rendy Pandugo)
4.Hampir Sempurna (Rendy Pandugo)
5.Cinta Kan Membawamu (Rendy Pandugo)






source:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/08/profil-rendy-pandugo.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...