Senin, 31 Juli 2017

Aktör film oyuncusu Dunkrik bilin


film oynatıcı Dunkrik:


1.Karakteri Tommy olarak Fionn Whitehead
Eskiden, Fionn Whitehead Waterloo, Londra ilçesinde bir kafede çalışmak için bilinmemektedir bir kalkınan aktör. .O eğlence dünyasında yeni bir aktör ya da rolün dünyada olduğu "bulaşık yıkamak ve kızgın işadamlarından sipariş alma" çalışma saatlerinin, o söyledi, o onu özgür olabilir dinlenme umuduyla elinden her seçmelere gider Hollywood'un.

2.Peter karakteri Tom Glynn-Carney
Tom Glynn-Carney, 22, filmi "Christopher Nolan Dunkirk" İngiliz askerleri kurtarmak için babası ile "küçük kap" ile yelken bir genci oynuyor. Ama geceleri, Glynn-Carney ayrıca genç İrlandalı IRA sonra Jez Butterworth The Ferryman, West End sahnede eleştiriler kazandı. "Vahşi" ve "olağanüstü" olarak görev yaptığı performansını açıklayan Gözlemci tiyatro eleştirmeni Susannah Clapp. Müzik ve Drama, Londra Guildhall Okulu'nda drama eğitimi önce çocuk oyuncu, Royal Exchange Manchester Lowry Lyric Tiyatrosu'nda ve Macbeth 'Peter Pan Glynn-Carney mevcut olarak.

3.Karakteri Collins Jack Lowden
Jack Andrew Lowden 2 Haziran 1990 doğumlu bir aktör ve o da İskoç sahne, televizyon ve film aktörü olmuştur. Dört yıllık sahne kariyerini takiben çok başarılı oldu ve ödülünü kazandı, ana ekranın başarısı bir filmdeki başrol yol açtı 2016 mini dizi Savaş ve Barış, ana uluslararası olduğunu.

Lowden Londra'da Ateş Arabaları oynarken 2012 yılında Eric Liddell oynadığı. 2014 yılında 2014 Ekran Günlük 2013 yılında Richard Eyre tarafından Ibsen'in Hayaletler uyarlanan Oswald rolüyle Ian Charleson Ödülü ve Olivier Ödülü kazandı o Yarının UK Yıldızları biri aradı.

2013 yılından beri Tünel (2013) ve '71 (2014) önemli bir rol ve Bells (2014) ve Savaş ve Barış'ı (2016) Geçme BBC mini dizisi başrol dahil, televizyon dizileri ve filmler İngiltere'de yapıldı.

4.Karakteri Alex Harry Styles
Soyadı: Harry Edward Styles
Doğum Tarihi: 1 Şubat 1994
Evesham, İngiltere'de doğdu
Burç: Kova

Harry Styles veya tam Harry Edward Styles İngiliz şarkıcı ve erkek grubu One Direction üyelerinden biridir. O Holmes Chapel, Cheshire, İngiltere, 1 Şubat 1994 Aralık Stiller çift (baba) ve Anne Cox (anne) küçük oğlu doğdu ve Gemma Stil adında bir ablası vardır edildi. Yedi yaşında yaşındayken Harry, babası ve annesi boşanmış ve annesi Robin twist adında bir adama evlendi. Harry Holmes Chapel Kapsamlı Okulu'nda okudu olmadı.

5.Karakterleri Gibson olarak Aneurin Barnard
Aneurin Barnard O en iyi Robert "Bobby" Willis Jr Emanuel Hakkında Truth Hunky Dory, Claude Davey rolüyle tanınıyor Beyaz Queen Cilla ve Kral Richard III. O aksiyon-gerilim filmi Dunkirk (2017) Christopher Nolan özel bir orduda rol aldı.


6.Karakteri Albay Winnant James D'Arcy
Simon Richard D'Arcy, 1975 24 Ağustos) bir İngiliz aktör. O ITV serisinin Broadchurch ikinci serisinde Marvel Entertainment ve ABC, Ajan Carter ve katil zanlısı Lee Ashworth bir dizi Howard Stark uşak Edwin Jarvis canlandırdığı biliniyordu. D'Arcy ayrıca aksiyon-gerilim filmi Dunkirk (2017) Christopher Nolan İngiliz Ordusu Albayı olarak bir rol oynamıştır.

7.George olarak Barry Keoghan
17 Ekim tarihinde doğdu doğumlu aktör, 1992 İrlandalı aktör. O Hollywood'un filmde rol almış: Dunkirk Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, Mark Rylance ile birlikte Michael Fassbender ve Brendan Gleeson ile Nicole Kidman, Colin Farrell ve Alicia Silverstone ve bize karşı günah ile Kutsal geyik öldürmeyi. O da Wayne RTE dram Aşk / Nefret içinde "kalpsiz kedi katili" oynamıştır.

8.Kumanda Bolton karakteri olarak Kenneth Branagh
Soyadı: Kenneth Charles Branagh
Doğum Tarihi: 10 Aralık 1960
Belfast, Kuzey İrlanda, İngiltere: doğumlu
Burç: Yay
Yükseklik: 176
Vatandaşlık: İngiliz
Saç Rengi: Koyu kahverengi
Göz Rengi: Kahverengi
Ebeveynler:
-Baba: William Branagh
-Anne: Frances Harper Branagh
Babalar iş: Marangoz
kardeşler:
William Branagh Jr, Joyce Branagh



kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/mengenal-aktor-pemain-film-dunkrik.html

Minggu, 30 Juli 2017

Uluslararası şarkıcı Michelle Branch Jacquet DeSevren

Soyadı: Michelle Jacquet Şube DeSevren
Doğum tarihi: 2 Temmuz 1983
Phoenix, Arizona, ABD: doğumlu
Burç: Yengeç
vatandaşlık
Amerikan
Ebeveynler:
Baba: David
-Anne: Peggy
kardeşler:
-David (kardeşi)
-Nicole (kardeş)

2000'li yılların başında sırasında, iki en çok satan albümü Ruh Odası ve Otel Kağıt yayınladı. O Santana'nın "Aşkın Oyun" ile birlikte bir Grammy kazandı.
Bir şarkıcı, yaratıcısı lau ve gitarist, şarkıcı İrlanda, Endonezya, Fransa ve Hollanda keturan etti, annesinin yanından iki suadara.Nenek vardı Java, 2004 yılında evlenmiş Indonesia.Dia geldi, o daha bir müzisyen evliydi yaklaşık 19 yıl o 3 Ağustos 2005 tarihinde "Owen Isabelle' adlı bir kız çocuğu dünyaya getirdi bu ilk evliliğinden sonuçlarının "Teddy Landau" denir daha yaşlı.

Sanatçı ayrıca, kocasının denagn geçen yıl şarkıcı boşanmış olan "Sen Wanted Tüm" Bir avukat olmadan kendi boşanma belgeleri özen karar verildi. Teddy'e evliliği bir çocuğu olması, Michelle birlikte çocukları Owen Isabelle bakımı karar verdi.

Boşandıktan sonra o da ayrıca o da bir veda şarkısı eklendi romantik ilişki hakkında söylemek şarkı var albümde "Romantik umutsuz" adında bir albüm yayınladı eski suaminya.Dia ile ayrılık anlatan bir şarkı yayınladı.

O da bu bir cevap değil umut ettiğini söyledi, o şimdi mutlu musun bu şarkı şarkı ile aynı hayatlarını sahip olduğunu hissetti? 2003 yılında piyasaya sürüldüğü, bu şarkı canlanma birilerine söyler.

Fotoğraf:

Michelle Branch Yayın Yeni Albüm ve hissedin gibi 2003 Again









source:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/penyanyi-internasionalmichelle-jacquet.html

Sabtu, 29 Juli 2017

Bel Ami (2012), bu filmin kadroyu gör

Bel Ami Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci ve Colm Meaney oynadığı bir 2012 dram filmi. Film Declan Donnellan ve Nick Ormerod tarafından yönlendirilir ve Guy de Maupassant tarafından aynı adı taşıyan bir 1885 Fransız roman dayanmaktadır.

Film, 17 Şubat 2012 tarihinde Berlin Uluslararası Film 62 uluslararası rekabette yılında yaptı ve Magnolia Pictures tarafından 8 Haziran 2012 tarihinde sinemaya çıktı. Film € 9.000.000 bütçesi edilir.

söyler
Robert Pattinson tanpam adında bir aktör tarafından oynanan Georges Duroy, 1880'lerde Paris'te bir ofis işçisi olarak geçinmek Parası olmayan bir eski asker. O Cezayir savaşı sırasında üç yıl geçirmiş olan bir kulüp yılında Philip Glenister oynadığı eski bir dostu Charles Forestier, bir araya geldi. Uma Thurman ve Christina Ricci ve Virginie Rousset oynadığı arkadaşları Clotilde de Marelle, oynadığı, zengin ve o Bayan Madeleine Forestier ile bir araya geldi onun evine davet Dostları Kristin Scott Thomas tarafından oynadı. Bayan Koca Rousset muhafazakar gazetesi La Vie Française editörüdür ve ona gazetede savaş günlüğü yayınlayarak ilk orada iş olsun yardımcı oldu. Yavaşça, sosyal ve mali duran zengin kadını cezbetmek için bir neden ve gücü Duroy rayuannya kullanımı ile geliştirilmiş.

oyuncular:


Soyadı: Robert Thomas-Pattinson
Doğum tarihi: May 13, 1986
Londra, İngiltere, İngiltere'de: doğumlu
Burç: Boğa
Vatandaşlık: İngiliz
Baba Meslek: ABD'den Araç Satış İthalat
Anne Meslek: Model Ajansları Çalışma
kardeşler:
-Lizzy (kardeşi)
-Victoria (kardeşi)

  • Uma Thurman olarak Madeleine Forestier

Soyadı: Uma Karuna Thurman
1970 29 Nisan: Doğum tarihi
Boston, Massachusetts, ABD: doğumlu
Burç: Boğa
Yükseklik: 83
Vatandaşlık: Amerikan
Saç Rengi: Sarışın
Göz Rengi: Mavi
Baba: Robert A. F. Thurman
Babalar iş: Hint-Tibet Budist Profesörü
Anne: Nena Birgitte Caroline von Schlebrügge
Anne Meslek: Psikoterapist
kardeşler:
-Taya (üvey kardeşi 1960 doğumlu)
-Ganden Thurman (kardeşi)
-Dechen Thurman (oyuncu, kız kardeş)
-Mipam Thurman (kardeşi)


  • Kristin Scott Thomas  olarak Virginie Rousset
Adı: Dame Kristin Ann Scott Thomas
Born: 24 Mayıs 1960 (yaş 57), Redruth
ailesi:
-çocuk: Hannah Olivennes'e Joseph Olivennes'e George Olivennes'e
DBE bir İngiliz aktris. O Dört Nikah Bir Cenaze için İyi Yardımcı Kadın Oyuncu BAFTA kazandı ve İngiliz Hasta için İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü aday gösterildi.

  • Christina Ricci olarak Clotilde de Marelle

Doğum Tarihi: 12 Şubat 1980
Santa Monica, Kaliforniya, ABD'de doğdu
Burç: Kova
Yükseklik: 155
Vatandaşlık: Amerikan
Saç Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Kahverengi
Ebeveynler:
-Baba: Ralph Ricci
-Anne: Sarah Murdoch Ricci
Meslek Ebeveynler:
-Pekerjaan Baba: Avukat
-Pekerjaan Anne: Model, emlakçılar
  • Colm Meaney olarak Monsieur Rousset
Born: İrlanda 30 Mayıs 1953 (64 yaşında), Dublin, Cumhuriyeti
Çocuklar: Brenda Meaney, Orada Meaney
Ödüller: Obie Ödülü Performans için
  • Philip Glenister olarak Charles Forestier
Doğum Philip Haywood Glenister
10 Şubat 1963 (yaş 54)
Harrow, Middlesex, İngiltere
İngiliz Milliyet
aktör Meslek
1990 Bu yaşında aktif
Eş (ler) Beth Goddard (2006)
Çocuklar 2
Ebeveynler John Glenister
Robert Glenister yakınları (kardeşi)
  • Holliday Grainger olarak Suzanne
Adı: Holliday Grainger
Born: Didsbury, Manchester, İngiltere, 1 Ocak 1988 tarihinde

Holliday Grainger çocukluktan beri İngiliz televizyonunda görünmeye başladı. 2009 yılında Erkek kitap İzcilik ana rol lider beri böyle Bel Ami, Anna Karenina ve büyük umutlar gibi filmlerde birkaç parça vardı. O da Amerikan TV dizisi Borgialar rol aldı ve 2013 yılında Bonnie ve Clyde Bonnie Parker oynarlar.
  • Natalia Tena olarak Rachel the Prostitute
isim: Natalia Tena
Born: Londra, İngiltere 1984 Kasım 1

Babası Carpenter ve Bayan Maria Sekreter olmasıdır.
O İspanyolca ve Baskça (anne soyu) bilmektedir.
Teena annesi 5 yaşındayken piyano dersleri.
  • James Lance olarak François Laroche
Adı: James Lance
Born: 4 Mayıs 1979, Mississippi

erkek grubu üyesi olarak 'N Sync, Bass ve arkadaşları çekici erkek bant sansasyon oldu ve kayıtların milyonlarca sattı. 2002 yılında grubun dağılmasından beri, Bas bir aktör ve yapımcı olarak işe devam edilmiştir.

  • Anthony Higgins olarak Comte de Vaudrec
Adı: Anthony Hinggins
Born: 9 Mayıs 1947, Doğu Northamptonshire, İngiltere

Higgins ekonomik fırsatlar aramaya kısa bir süre Dünya Savaşı öncesinde İrlanda'dan göç eden velilere Doğu Northamptonshire, İngiltere 9 Mayıs 1947 doğdu. Ailesi Blitz sırasında Londra'da yaşadı. babası Amerikan askeri üssü için bir kuvvetlendirici olarak bir işe girebilir Son olarak, onlar Northamptonshire için Londra'yı terk etti.



kaynak
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/bel-ami-2012-lihat-para-pemain-film-ini.html

Kamis, 27 Juli 2017

Film oyuncu kar beyaz ve avcı

Pamuk Prenses ve Huntsman 2012 hapiste Snow White Jerman.Mengisahkan bir peri masalı asansörde bir fantezi filmi ve bir cadı cezaevinden çok kuat.Snow Beyaz kaçış kötü üvey anne, Kraliçe Ravenna, tarafından yapıldı kendi saray, Ravenna Kar White.Akan yakalamak için Eric adında bir avcı gönderdi ama Eric fikrini değiştirdi ve yerine filmin sedye Kar White.Keuntungan 396 milyon dolar ile kazanmıştır yanında yer aldı.

Filmin Pamuk Prenses ve Huntsman ana karakterin adı:
  • Kristen Stewart olarak Snow White

Tam Adı: Kristen Jaymes Stewart
Doğum tarihi: Tarih 9 Nisan 1990
Los Angeles, Kaliforniya, ABD'de: Doğum Yeri
Burç: Koç
Yükseklik: 170 santimetre
Vatandaşlık: ABD
Baba: John Stewart
Anne: Jules Mann-Stewart
Kardeşleri: Cameron Stewart (kardeşi)
  • Charlize Theron olarak Queen Ravenna

Adı: Charlize Theron
Doğum tarihi: 7 Ağustos 1975
Benoni, Gauteng, Güney Afrika: doğumlu
Burç: Aslan
Yükseklik: 176
Vatandaşlık: Güney Afrika
Saç Rengi: Sarışın
Göz Rengi: Mavi
  • Chris Hemsworth olarak Pemburu


Doğum tarihi: 11 Ağustos 1983
Melbourne, Victoria, Avustralya: doğumlu
Burç: Aslan
Yükseklik: 192
Vatandaşlık: Avustralya
Saç Rengi: Sarışın
Göz Rengi: Mavi
Ebeveynler:
-Baba: Craig Hemsworth
-Anne: Leonie
Babalar iş: sosyal Koonselor
Anne Meslek: Öğretmen
kardeşler:
Luke Hemsworth (aktör, ağabeyi)
Liam Hemsworth (aktör, kardeşi)
  • Sam Claflin olarak William

Soyadı: Samuel George Claflin
Doğum tarihi: 27 Haziran 1986
Ipswich, İngiltere doğumlu
Burç: Yengeç
Yükseklik: 180
Vatandaşlık: İngiliz
Ebeveynler:
Baba: Mark
-Anne: Sue
Babalar iş: muhasebeci, finans yöneticisi
kardeşler:
-Benjamin (ağabeyi)
-Daniel (ağabeyi)
-Joseph (kardeşi)
  • Ian McShane olarak Beith
  • Bob Hoskins olarak Muir
  • Ray Winstone olarak Gort
  • Nick Frost olarak Nion
  • Sam Spruell olarak Finn
Pamuk Prenses ve Huntsman hakkında bazı gerçekler:

~ Bu filmin başında kan damlası yönetmenin özgün Rupert Sanders. Rupert sahte kan o istediği resim elde etmek parmağını kesti, bu yüzden de gerçek dışı olmazdı hissetti.

~ Charlize Theron bu filmde onun için en zor şey o Kral Magnus evlendiğinde giydiği elbise ile çalıştığını söylüyor. Onun korse çok rahatsız oldu ve sunak arttığında neredeyse bükülmüş oldu olmasıdır.

~ Aslında Snow White, onlardan biri olarak az ünlü aktris döküm mengkasting istediğiniz yapımcı Alicia Vikander oldu. Ama fikri Dakota Fanning ve Kristen Stewart Snow White bir aday döküm olduğu ortaya çıktı için giderek daha imkansız hale geliyordu.

~ Tom Hardy Eric olarak rol teklif edilecek ilk, ama o aynı zamanda Johnny Depp, Viggo Mortensen ve Hugh Jackman gibi geri çevirdim. Thor yıldızı Chris Hemsworth, nihayet casted bulundu.

~ Filme Kristen Stewart bu filmde kullanılan bir take olduğunu, yanlışlıkla oldu gözleri siyah olana kadar Chris Hemsworth'ün yüzünü çarptı.



kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/pemain-film-snow-white-and-huntsman.html

Rabu, 26 Juli 2017

Sanatçı Muhteşem Raline Shah daha bilin

Tam Adı: Raline Rahmat Shah
Doğum yeri ve tarihi: Jakarta, 4 Mart 1985
Meslek: Sanatçı, Şarkıcı, Model
Din: İslam
Ebeveynler:
-Baba: Rahmat Shah
-Anne: Roseline Rahmat
Yükseklik: 172

Raline Shah Sonunda işin bir sürü reklamın başlangıcında sunmaktadır olsun Bayan Favorit.Dan layık kan karışımı vardır Jakarta, Endonezya doğdu ve olay 2008.Dalam Raline Kuzey Sumatra Prensesi Pakistan.awal izledi bir Endonezya sanatçı ve 2012 yılından itibaren akting.Karirnya, o büyük ekran film "5 cm" başlıklı filmi izledi.

rol aldığı film:
Fatma olarak oynayan Sky Avrupa'da -99 Işık 2014 yılında Final Edition,
Mei Rose memeranklan o 2015 yılında kaçırılan -Surga Görünmez
2014 yılında -Supernova Rana olarak hizmet
-5 2012 cm Riani olarak hizmet
2013 yılında Sky Avrupa'da -99 Işık Fatma gibi bir rol oynar
Fatma gibi davranır 2014 yılında Sky Avrupa Kısım 2'de -99 Işık

Raline Singapur Ulusal Üniversitesi mezunudur. ve o siyaset bilimi çalışmalarında ihtisas ve Siyaset Bilimi ve B.A Yeni Medya ve İletişim (Hons) Bölümü mezunu.

fotoğraf:








source:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/mengenal-lebih-dalam-artis-cantik.html

Senin, 24 Juli 2017

yurtdışında oynamak Endonezya ünlüler

1.Cinta Laura

hala genç ama zaten dünya tarafından bilinen bir sanatçı, o 2013 yılında bu güzel sanatçının The Philosopers tarafından oynanan Hollywood.Sederet fil filmde oynamayı başarmış ve o da Endonezya'da film oynarken bir yeri vardır.

Tam Adı: Cinta Laura Kiehl
Doğum yeri ve tarihi: 17 Ağustos 1993, Quakenbrück, Almanya
Yükseklik: 170
Burç: Aslan
Din: İslam
Ebeveynler:
-Baba: Michel Kiehl
-Anne: Herdiana, SH

2.Christine Hakim


Tam Adı: Christine Natalia Hakim Herlina
Doğum yeri ve tarihi: 25 Aralık 1956, Kuala Tungkal, Jambi, Endonezya
Burç: Oğlak

Film, bir keresinde 1973 yılında Yantu ilk aşkını oynadı.
zaten birçok rol aldı kıdemli sanatçı böylece aktingnya.Dia hiçbir şüphe de ayrıca ünlü Hollywood aktris ile oynanan bu Bali.Film filme edilmiştir Kes Nyah Dien film Eat Pray diye bir film, Love oynanan asla Sudak Julia Ryan Murphy tarafından yönetilen Roberts.Dan, o da Bali bölgesinde Ketut Liyer gelen sanatçılarla oynadı.

3.Joe Taslim


Tam Adı: Johanes Taslim
Yeri ve doğum tarihi: 23 Haziran 1981, Palembang, Endonezya
Burç: Yengeç
Yükseklik: 180
Ebeveynler:
-Baba: Mardjuki Taslim
-Anne: Maria Goretty

Endonezya o hiç Hollywood.Film oynanan filmde çalan oyunculardan biri Hızlı N Forius 6 kişi Raid.Dalam filmi Çavuş Jaka rolüyle film 2012 yılında yapıldığı Baskın olmasıdır.

4.Iko Uwais


Tam Adı: Uwais Qorny
Yeri ve doğum tarihi: 12 Şubat 1983, Jakarta
Burç: Kova
Kewarganegaraa: Endonezya

O çünkü aynı zamanda Endonezya Star Wars filmlerinin ve diğer bazı filmlerde oynadığı Raid.Dia" filmindeki rolüyle arasında Hollywood'da bir film yıldızı olarak seçildi.

Yani Hollywood kanat yayıldı Endonezya ünlü, sebernya çok daha artris ve dünyada kanatları geliştirecek daha ünlüler vardır, bu yıl biodata ve biraz penjelasannnya.Semoga açıklanan on 4 Wollywood.Di sinema oynayan aktör Hollywood'un rolü.




kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/selebriti-indonesia-yang-bermain-di.html

Minggu, 23 Juli 2017

film oyuncuları Sonsuza: Bali Tatil

Tam Adı: Caitlin Thomas Halderman
Doğum yeri ve tarihi: Jakarta, Endonezya 16 Temmuz 2000
Meslek: Sanatçı, Model
Burç: Yengeç
Vatandaşlık: Endonezya

Lisede filmi Aşk rol aldı Sanatçılar, o da tek 2016 ve Hollanda kanı vardır ve Endonezya Ada filmde oynadığı beri popülerlik kazanmaktadır 2016.Artis içinde "Love one" nde "O'na ft Iqbaal Dhiafakhri ramazan sevgili söyle" yayınladı lisede seviyorum.

2.Thunder

Tam adı: Park Sang Hyun
Adı Pop: Thunder
Doğum yeri ve tarihi: 7 Ekim 1990, Busan, Güney Kore
Burç: Terazi
Yükseklik: 182
Kewarganegaan: Kore
Meslek: Şarkıcı, Aktör
Kan grubu: A
Ağırlık: 65 kg
kardeşler:
-Sandra Park (Abla)
-Park Dorami (Kardeş Kadın)

Ailesiyle Filipinler taşındı ve o dört years.He yaş iken sarı saçlı kadınlar gibi olmasaydı, o piano.Dan o hiç Endonezya'ya gelip Endonezya'da bir televizyon kanalına davet oynamayı seviyor.

fotoğraf::











source:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/para-pemain-film-forever-holiday-in-bali.html

Sabtu, 22 Juli 2017

Oyuncular Güzel ve Çirkin


1.Belle olarak Emma Watson
Emma Charlotte Duerre Watson zaten 2001 ve 2004 yılında bu tür Harry Potter film gibi birçok ünlü film rol bir sanatçıdır.

2.Beast Dan Stevens
Ve Stevens 2014 Misafir bu ünlü zaten 2012 için 2010 örnek Downtown Abbey için birçok ünlü filmlerde rol aldı Croydon, Surrey England.Aktor içinde 10 Ekim 1982 tarihinde doğdu bir aktör

3.Gaston olarak Luke Evans
Luke George Evans.Aktor tam adıyla Pontypoo, İngiltere'de 15 Nisan 1979 tarihinde doğdu aktör, 2012 yılında 2013 yılında Vlad, nShaw olarak Hızlı ve Öfkeli 6 memrankan olarak oynadığı 2014 yılında Dracula, Raven tanınıyor ve 2013 yılında Hobbit.

4.LeFou olarak Josh Gad
Josh Gad Hollywood, Florida, 2008 yılında 2015 ve 21 2010, Düğün Ringer 2013, Aşk & arasında Diğer Frozen gibi çeşitli filmlerde rol aldı USA.Dia aktör 23 Şubat 1981 tarihinde doğdu.

5.Maurice Kevin Kline
St. 24 Ekim 1947 tarihinde doğdu Louis, Missouri, USA.Dia filmde rol aldı 1988 yılında Asalar Adında Bir Balık, 1987 yılında Cry Freedom, 1999 yılında Vahşi Vahşi Batı ve 2000 yılında El Dorado Yolu.

6.Lumiere, mum Ewan McGregor
Aktör, 2002 yılında 1996, Star Wars Trainspotting gibi tekenal oynadığı edilecek ve 2005.Aktor Perth, Pertshire, İskoçya, Birleşik Krallık'ta 31 Mart 1971 tarihinde doğdu.

7.Cogsworth, Saat ayrıca Ian Mckellen
McKellen UK.Dia iyi aktör biridir ve o da 2012, 2013 ve 2014 yılında 2001 yılında Yüzüklerin Efendisi, Hobbit diye bir film oynuyor, Burnley, Lancarshire, İngiltere 25 Mayıs 1939 tarihinde doğdu.




kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/para-pemain-beauty-and-beast.html

Jumat, 21 Juli 2017

Nasıl Hollywood'un sanatçılar vücut şeklini korumak

Herkes, bazı insanlar umutsuzca iyi bir vücut almak için diyete istekli ve kolay bir şekilde orada da iyi ve sağlıklı bir vücuda sahip ancak, herkesin kıskanç yapacak iyi bir vücuda sahip birçok sanatçı biliyoruz dompet.Dari Holywood tüketmek için sabırsızlanıyordu , demek ben sırlar Hollywood'un aktris güzel vücut şeklini Daru ele alacağız.

1.Jennifer Lawrence


Bu sanatçı Rejim yapan sevmiyorum sanatçılarından biridir ama bu tatbikata biz böyle stres azaltıcı vücut ve diğerlerinde dayanıklılık kazanıyor gibi birçok fayda elde edecek, yoga yapıyor olehraga teratur.Dia ile ona şekil tutar.

2.Amanda Seyfried


sanatçı o da kuat.Dia hep yeme sağlıklı gıda tutun bir vücuda sahip olmak isteyen ve o çok katı diyet yapmıyor, boks spor formda kalmak için ve ona sıska görünmesi değil tercih etmektedir.

3.Rihanna


Bu sanatçı küçük gövdeye sahiptir, untuki hep bandında egzersiz yapıyor formda kalmak ve sık sık kardio.Dia de her zaman formda kalmak için gıdaya dikkat egzersizleri.

4.Katy Perry


Bu sanatçılar sık ​​sık bu onu kendi müziği içinde ve o sadece spor ini.Dia da spor dünyasında en eğlenceli spor olduğunu söyledi sevdiği spor birçok türde hareket etmeye devam yapar çünkü bagus.Di bu sporu seçti tutmak şeklinde emnjaga için aerobik egzersiz yapmak.

5.Miranda Kerr


sanatçı kickboks, koşu, dans ve aerobik.Dengan bu şekilde, yağ çok yakılmak üzere aralarında büyük bir daimi vücut şeklini yapmak pek fazla spor seçtik ve kilo yardımcı olacaktır.

o genç görünümlü tutmak için kaçının
1.Stres
2.Waktu az uyumak
3.Mengomsumsi sağlıksız gıdalar
4.Kurang içme suyu
5. Her zaman aşırı makyaj kullanmak

kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/cara-artis-hollywood-menjaga-bentuk.html

Selasa, 18 Juli 2017

İşte yakışıklı ve başarılı aktör

1.Logan Lerman

Tam Adı: Logan Wade Lerman
Yeri ve Doğum Tarihi: Beverly, Hills, ABD Kaliforniya 19 Ocak 1992
Burç: Oğlak
Vatandaşlık: Amerikan
Ebeveynler:
-Baba: Girişimci
-Anne: manejar Logan

Filmin dünyasında başarı var genç, birçok film diye o filmi "Patriot" in karirinya başladı 2000 perankan.Saat.

2.Zac Efron


Tam Adı: Zachary David Alexander Efron
Doğum yeri: San Luis Obispo, Kaliforniya, ABD
Yıldız işareti: Terazi
Kewarganegaraa: Amerikan
Ebeveynler:
-Baba: David Efron
-Anne: Starla Baskett
kardeşler:
Dylan

O da ünlü bir aktör olan ve Hollywood'da onun cazibesi tampan.Jadi ünlü aktörler yanlış değildi.

3.Daniel Radcliffe

Tam Adı:Daniel Jacob Radcliffe
Doğum yeri: Fulham, Londra, İngiltere, 23 Temmuz 1989
Yıldız işareti: Leo
Vatandaşlık: İngiliz
Saç Rengi: Kahverengi
Ebeveynler:
-Baba: Alan George Radcliffe
-Anne: Marcia Jeannine Gresham

Tabii ki "Harry Potter" fil biliyorum, o bu harry.Aktor çünkü film, sadece yetenekli değil görülebildiğinden, know başladı ama o da kadınları cezbetmek yakışıklılığı cazibesi olduğunu lider rolü alan bir karakterdir.

4.Taylor Lautner

Tam Adı: Taylor Daniel Lautner
Doğum Yeri Doğum: Grand Rapids, Michigan, ABD, 11 Şubat 1992
Kewarganegaraa: Amerikan
Yükseklik: 175
Ebeveynler:
-Baba: Dan Lautner
-Anne: Deborah
kardeşler:
-Makena

o O da sıkça televizyonda görülen "Twilight" film oynarken kolay yeterli hawa.Tidak dikkat idi ve o da o Başarılı bir aktör kanıtlıyor böylece Jacob Black.Sosok yakışıklı adamı oynar film "Alacakaranlık", oynadığı bir aktör.

5.Alex Pettyper

Tam Adı: Alex Pettyfer Richard
Doğum yeri: İngiltere, 1990 10 Nisan
Burç: Koç

Orada var o da sinema dünyasında adını taşıyan bir filmde rol aldı onu o da ad-iklan.Tidak oynadı biraz modeli olduğuna dair, çocukluktan kariyerini memuli. O rol aldı filmleri "Ben Dört Numara" ama o da bir asi doğası vardı.


6.Robert Pattinson

Tam Adı:Robert  Thomas Pattinson
Doğum yeri: Londra, May 13, 1986
Burç: Boğa
kardeşler:
-Lizzy
-Victoria

Kim anlatıyor film "Alacakaranlık" vampir filmi bilmiyor ve Edward.Tentu Kalain zaten çok film filme ek olarak o rol aldı, bu adam hakkında bildiğimiz gibi filmde davranıyordu, o da filmi "Harry katıldı Potter".

7.Ansel Elgort

Adı: Ansel Elgort
New York, ABD, 14 Mart 1994: Doğum Yeri
Burç: Balık

Bu yakışıklı aktör zaten yaygın zaten o da bir moda fotoğrafçısı olarak çalıştı ve annesi opera çalıştı her iki ebeveyn, kan indirdi sadece perankan.Tidah bu film rolleri bir sürü dünyada başarıları çizi ve.


8.Josh Hutcherson

Tam Adı: Josh Hutcherson Ryan
Doğum Yeri ve Tarihi: Kentucy, ABD, 12 Ekim 1992
Yıldız işareti: Terazi
Yükseklik: 170
Vatandaşlık: Amerikan
Ebeveynler:
-Baba: Chris Hutcherson
-Anne: Michelle

Çok sayıda film başlıklarında rol aldı, filmler ona yükselen filmi "Açlık Oyunları" Genç itibaren kariyerini başlamıştı .Sosok yakışıklı bir adam yaptı.

9.Dylan O'brien

Tam Adı: Dylan O'brien
Doğum yeri: New York, ABD, 26 Ağustos 1991
Burç: Başak
Yükseklik: 180
Kewarganegaraa: ABD
Ebeveynler:
-Baba: Patrick O'brien
-Anne: Lisa

O sanatsal bir ailede doğdu, babası bir kamera operatörü çalıştı ve annesi Hollywood'da onun için aktris.Wajah ilginç bir ünlü aktör çalıştı.


10.Douglas Booth

Tam Adı: Douglas Jhon Booth
Doğum yeri: Londra, 9 Temmuz 1992

Ünlü aktör ketampan ve oyunculuk geçeceğini de oynadığı film o 17 years.He İngiliz, Hollandalı ve İspanyolca soyundan aktör iken o bir model olmuştu sebelunya Romeo ve Juliet.Sebelum o role girdi" dir.

Kaynak:http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/berikut-aktor-tampan-dan-sukses.html

Senin, 17 Juli 2017

Oyuncu 2015 Sindirella



Kesinlikle şimdi filmde oynadığı mağaza rakam yaklaşık tartışacağız, Cinderela 2015 filmi biliyor onun biyo Cinderela 2015.Berikut olduğunu

1.Richard Madden



Doğum yeri ve tarihi: İskoçya, 18 Haziran 1986
Burç: İkizler
Yükseklik: 180
Ebeveynler:
Baba: Richard
-Anne Pat
kardeşler:
-Nasıl
-Lauren

Bu aktör emin değildi "Prens Charming" olan cast önce, bu rolün çok korkar, o da o animasyonlu filmini Cinderela, inşa izledi sonra onu katanya.Untuk güvensizlik ortadan kaldırmak "Yanlış seçerek rolleri olduğunu" söyledi Eğer filmde karakterler biliyorum karakternya.Seperti çok uygun ve nyata.Itu Richard tarafından algılanan bu yüzden, o typecasting edilecek mutluydu görünüyor.

Bir Richard gerçek:
Filmde Cinderela 2015'te "Prens Charming" olarak -Önce rolü, o zaten bir erkek arkadaşı var ve o Jenna Louise Coleman adlı
-O da film izlerken sevdiği zaman küçük Cinderela
-O bir utangaç bir insan, o da kabadayı vardı

2.Lily James



Tam adı: Lily Chloe Ninette Thomson
Doğum yeri ve tarihi: İngiltere, 1989 5 Nisan
Burç: Koç
Ebeveynler:
-Baba: Jamie Thomson
-Anne: Ninette Thomson

sanatçı Lily James o bir "Külkedisi" diye rol için uygundur sesinde tarafından konulduğunu ifade aldı seni.Dalam rolü dünyada yeteneği vardı yapar temsil eden bir aileden doğan.



source:http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/para-pemain-film-cinderella-tahun-2015.html

Minggu, 16 Juli 2017

Bir oyuncu Harry Potter yanında İletişim

Kim film "Harry Potter" bilmiyor ve bu kez film oynatıcı biyo biyo Harry Potter.Berikut hakkında tartışacağız

1.Daniel Jacob Radcliffe

Tam Adı: Daniel Jacob Radcliffe
Yeri ve doğum tarihi: Londra, 23 Temmuz 1989
Ebeveynler:
-Baba: Alan George Radcliffe
-Anne: Marcia Gresham Radcliffe
Kewarganegaraa: İngilizce
Saç rengi: kahverengi

filmi "Harry Potter" in ana karakteri oynadığı bir aktör karakter çok benzer olduğu için, zaten yaş 11 bir rol harry olsun 2003-2006.Dia içinde tarbaik aktör kategorisinde o da olmuştur Merai penghargaa, o rolde mükemmel film ile.

2.Rupert Grint

Adı: Rupert Grint
Doğum yeri ve tarihi: Watton-at-Stone, İngiltere, 24 Ağustos, 1988
Burç: Başak
Ebeveynler:
-Baba: Nigel Grint
-Anne: Jo Parsons

Filmin Harry potter ve bir resim gibi beş saudara.Dia en büyük oğlu aktör, golf oynamak, o da o "Ron Weasley" olarak rol almakla örümcekler laba.Dalam Harry Potter film korkuyor olduğunu söyledi.

3.Emma Charlotte Duerre Watson

Tam Adı: Emma Charlotte Duerre Watson
Doğum yeri ve tarihi: Paris, Fransa, 1990 15 Nisan
Burç: Koç
Yükseklik: 163
Ebeveynler:
-Baba: Chris Watson
-Anne: Jacqueline Watson Luesby

Boşanmış filmi Harry Potter.Ayah ve anne de "Hermione Granger" olarak rolü olmuştur İngiltere'den bir sanatçı, o ilk şiir yazmayı sever, hem de ırk menulis.Dia bir dost kişinin kez annesiyle birlikte yaşadı ve Paris'te zaman geçirdi Fransa, Oxford ve İngiltere.

4.Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore'un

Tam adı: Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore'un

Hogwarts, 2002 yılında ve 2004-2005 rol ölen Richard Harris tarafından oynanan filmi Harry Potter harry.Sebelum 2001-2002, ayrıca amir de Müdür'ü oldu Harry Potter filmlerinde karakterlerinden biri mi Michael Gambon yerine.

5.Lord Voldemort


Bu romanda yarattığı karakterlerden biri, filmdeki en korkulan rakam o parlak öğrenciler biridir ve aynı zamanda bir kötü, acımasız ve licik.Dalam Rab hikayesi bir bakım asuhan.Dalam bu film 1926 yılında doğdu sahiptirler çünkü mı kim filmde bir parçası Ralph Fiennes oynanır aldık.

Tam adı: Ralph Fiennes Wykeham Twisleton
Yeri ve doğum tarihi: Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık, 22 Aralık 1962
Burç: Yay
Ebeveynler:
-Baba: Mark Fiennes
-Anne: Jennifer Lash

6.James Potter

filmi "Harry Potter" in Harry babası olan bir karakter, James tahun1959.James doğdu bir baba olarak JK Rowling eorang rolü tarafından yaratılmış bir karakterdir.

7.Lily Evans
Mark Williams tarafından canlandırılan 8.Athur Weasley,
aktör, komedyen, sunucu mı
Doğum tarihi: 22 Ağustos 1959
Uyruğu: İngiliz

9.Molly Weasley Julie Walters tarafından oynanan
Bir İngiliz sanatçı milliyeti Sorang, 1950, 22 Şubat tarihinde doğdu

10.Alan Sidney Patrick Rickman oynadığı Saverus Snape
Doğum Tarihi: 21 Şubat 1946

11.Brendan Gleeson oynadığı Moody,
Doğum yeri ve tarihi: Dublin, İrlanda, 29 Mart 1955

12.Rubenus Hagrid Anthony Robert Mcmillan tarafından oynanan

13.Cedric Diggory Robert Thomas Pattinson rol
Doğum yeri ve tarihi: Londra, İngiltere, 13 Mayıs 1986

14.Cho Chang rolü Katie Leung Liu
Doğum yeri ve tarihi: Motherwell, İskoçya, 8 Ağustos 1987

15.Thomas Andrew Felton Draco Malfoy Ssebagai çalış
Doğum yeri ve tarihi: Londra, İngiltere, 1987 22 Eylül

16.Neville Longbottom olarak Matthew David Lewis rolü
Doğum yeri ve tarihi: Leeds, Yorkshire, England, 27 Haziran 1989

17.Ginny Weasley Bonnie Kathleen Wright rolü
Doğum yeri ve tarihi: İngiltere, 17 Şubat 1991 Londra

18.Luna olarak Evanna Lyncy rolü
Filmde anlatılan bir garip kadın

Bu film "Harry Potter" oldu bir rakamdır ve bu hala filme katılan rakamlara Burada koymak değil bazı insanlar durumu görebilmek için bazılarının parçasıdır ve daha fazla bilgi edinmek isterseniz açın bakın lengnya


source:http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/kenalan-bersama-pemain-harry-potter.html

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...