Senin, 31 Juli 2017

Aktör film oyuncusu Dunkrik bilin


film oynatıcı Dunkrik:


1.Karakteri Tommy olarak Fionn Whitehead
Eskiden, Fionn Whitehead Waterloo, Londra ilçesinde bir kafede çalışmak için bilinmemektedir bir kalkınan aktör. .O eğlence dünyasında yeni bir aktör ya da rolün dünyada olduğu "bulaşık yıkamak ve kızgın işadamlarından sipariş alma" çalışma saatlerinin, o söyledi, o onu özgür olabilir dinlenme umuduyla elinden her seçmelere gider Hollywood'un.

2.Peter karakteri Tom Glynn-Carney
Tom Glynn-Carney, 22, filmi "Christopher Nolan Dunkirk" İngiliz askerleri kurtarmak için babası ile "küçük kap" ile yelken bir genci oynuyor. Ama geceleri, Glynn-Carney ayrıca genç İrlandalı IRA sonra Jez Butterworth The Ferryman, West End sahnede eleştiriler kazandı. "Vahşi" ve "olağanüstü" olarak görev yaptığı performansını açıklayan Gözlemci tiyatro eleştirmeni Susannah Clapp. Müzik ve Drama, Londra Guildhall Okulu'nda drama eğitimi önce çocuk oyuncu, Royal Exchange Manchester Lowry Lyric Tiyatrosu'nda ve Macbeth 'Peter Pan Glynn-Carney mevcut olarak.

3.Karakteri Collins Jack Lowden
Jack Andrew Lowden 2 Haziran 1990 doğumlu bir aktör ve o da İskoç sahne, televizyon ve film aktörü olmuştur. Dört yıllık sahne kariyerini takiben çok başarılı oldu ve ödülünü kazandı, ana ekranın başarısı bir filmdeki başrol yol açtı 2016 mini dizi Savaş ve Barış, ana uluslararası olduğunu.

Lowden Londra'da Ateş Arabaları oynarken 2012 yılında Eric Liddell oynadığı. 2014 yılında 2014 Ekran Günlük 2013 yılında Richard Eyre tarafından Ibsen'in Hayaletler uyarlanan Oswald rolüyle Ian Charleson Ödülü ve Olivier Ödülü kazandı o Yarının UK Yıldızları biri aradı.

2013 yılından beri Tünel (2013) ve '71 (2014) önemli bir rol ve Bells (2014) ve Savaş ve Barış'ı (2016) Geçme BBC mini dizisi başrol dahil, televizyon dizileri ve filmler İngiltere'de yapıldı.

4.Karakteri Alex Harry Styles
Soyadı: Harry Edward Styles
Doğum Tarihi: 1 Şubat 1994
Evesham, İngiltere'de doğdu
Burç: Kova

Harry Styles veya tam Harry Edward Styles İngiliz şarkıcı ve erkek grubu One Direction üyelerinden biridir. O Holmes Chapel, Cheshire, İngiltere, 1 Şubat 1994 Aralık Stiller çift (baba) ve Anne Cox (anne) küçük oğlu doğdu ve Gemma Stil adında bir ablası vardır edildi. Yedi yaşında yaşındayken Harry, babası ve annesi boşanmış ve annesi Robin twist adında bir adama evlendi. Harry Holmes Chapel Kapsamlı Okulu'nda okudu olmadı.

5.Karakterleri Gibson olarak Aneurin Barnard
Aneurin Barnard O en iyi Robert "Bobby" Willis Jr Emanuel Hakkında Truth Hunky Dory, Claude Davey rolüyle tanınıyor Beyaz Queen Cilla ve Kral Richard III. O aksiyon-gerilim filmi Dunkirk (2017) Christopher Nolan özel bir orduda rol aldı.


6.Karakteri Albay Winnant James D'Arcy
Simon Richard D'Arcy, 1975 24 Ağustos) bir İngiliz aktör. O ITV serisinin Broadchurch ikinci serisinde Marvel Entertainment ve ABC, Ajan Carter ve katil zanlısı Lee Ashworth bir dizi Howard Stark uşak Edwin Jarvis canlandırdığı biliniyordu. D'Arcy ayrıca aksiyon-gerilim filmi Dunkirk (2017) Christopher Nolan İngiliz Ordusu Albayı olarak bir rol oynamıştır.

7.George olarak Barry Keoghan
17 Ekim tarihinde doğdu doğumlu aktör, 1992 İrlandalı aktör. O Hollywood'un filmde rol almış: Dunkirk Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, Mark Rylance ile birlikte Michael Fassbender ve Brendan Gleeson ile Nicole Kidman, Colin Farrell ve Alicia Silverstone ve bize karşı günah ile Kutsal geyik öldürmeyi. O da Wayne RTE dram Aşk / Nefret içinde "kalpsiz kedi katili" oynamıştır.

8.Kumanda Bolton karakteri olarak Kenneth Branagh
Soyadı: Kenneth Charles Branagh
Doğum Tarihi: 10 Aralık 1960
Belfast, Kuzey İrlanda, İngiltere: doğumlu
Burç: Yay
Yükseklik: 176
Vatandaşlık: İngiliz
Saç Rengi: Koyu kahverengi
Göz Rengi: Kahverengi
Ebeveynler:
-Baba: William Branagh
-Anne: Frances Harper Branagh
Babalar iş: Marangoz
kardeşler:
William Branagh Jr, Joyce Branagh



kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/mengenal-aktor-pemain-film-dunkrik.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...