Jumat, 21 Juli 2017

Nasıl Hollywood'un sanatçılar vücut şeklini korumak

Herkes, bazı insanlar umutsuzca iyi bir vücut almak için diyete istekli ve kolay bir şekilde orada da iyi ve sağlıklı bir vücuda sahip ancak, herkesin kıskanç yapacak iyi bir vücuda sahip birçok sanatçı biliyoruz dompet.Dari Holywood tüketmek için sabırsızlanıyordu , demek ben sırlar Hollywood'un aktris güzel vücut şeklini Daru ele alacağız.

1.Jennifer Lawrence


Bu sanatçı Rejim yapan sevmiyorum sanatçılarından biridir ama bu tatbikata biz böyle stres azaltıcı vücut ve diğerlerinde dayanıklılık kazanıyor gibi birçok fayda elde edecek, yoga yapıyor olehraga teratur.Dia ile ona şekil tutar.

2.Amanda Seyfried


sanatçı o da kuat.Dia hep yeme sağlıklı gıda tutun bir vücuda sahip olmak isteyen ve o çok katı diyet yapmıyor, boks spor formda kalmak için ve ona sıska görünmesi değil tercih etmektedir.

3.Rihanna


Bu sanatçı küçük gövdeye sahiptir, untuki hep bandında egzersiz yapıyor formda kalmak ve sık sık kardio.Dia de her zaman formda kalmak için gıdaya dikkat egzersizleri.

4.Katy Perry


Bu sanatçılar sık ​​sık bu onu kendi müziği içinde ve o sadece spor ini.Dia da spor dünyasında en eğlenceli spor olduğunu söyledi sevdiği spor birçok türde hareket etmeye devam yapar çünkü bagus.Di bu sporu seçti tutmak şeklinde emnjaga için aerobik egzersiz yapmak.

5.Miranda Kerr


sanatçı kickboks, koşu, dans ve aerobik.Dengan bu şekilde, yağ çok yakılmak üzere aralarında büyük bir daimi vücut şeklini yapmak pek fazla spor seçtik ve kilo yardımcı olacaktır.

o genç görünümlü tutmak için kaçının
1.Stres
2.Waktu az uyumak
3.Mengomsumsi sağlıksız gıdalar
4.Kurang içme suyu
5. Her zaman aşırı makyaj kullanmak

kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/cara-artis-hollywood-menjaga-bentuk.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...