Minggu, 30 Juli 2017

Uluslararası şarkıcı Michelle Branch Jacquet DeSevren

Soyadı: Michelle Jacquet Şube DeSevren
Doğum tarihi: 2 Temmuz 1983
Phoenix, Arizona, ABD: doğumlu
Burç: Yengeç
vatandaşlık
Amerikan
Ebeveynler:
Baba: David
-Anne: Peggy
kardeşler:
-David (kardeşi)
-Nicole (kardeş)

2000'li yılların başında sırasında, iki en çok satan albümü Ruh Odası ve Otel Kağıt yayınladı. O Santana'nın "Aşkın Oyun" ile birlikte bir Grammy kazandı.
Bir şarkıcı, yaratıcısı lau ve gitarist, şarkıcı İrlanda, Endonezya, Fransa ve Hollanda keturan etti, annesinin yanından iki suadara.Nenek vardı Java, 2004 yılında evlenmiş Indonesia.Dia geldi, o daha bir müzisyen evliydi yaklaşık 19 yıl o 3 Ağustos 2005 tarihinde "Owen Isabelle' adlı bir kız çocuğu dünyaya getirdi bu ilk evliliğinden sonuçlarının "Teddy Landau" denir daha yaşlı.

Sanatçı ayrıca, kocasının denagn geçen yıl şarkıcı boşanmış olan "Sen Wanted Tüm" Bir avukat olmadan kendi boşanma belgeleri özen karar verildi. Teddy'e evliliği bir çocuğu olması, Michelle birlikte çocukları Owen Isabelle bakımı karar verdi.

Boşandıktan sonra o da ayrıca o da bir veda şarkısı eklendi romantik ilişki hakkında söylemek şarkı var albümde "Romantik umutsuz" adında bir albüm yayınladı eski suaminya.Dia ile ayrılık anlatan bir şarkı yayınladı.

O da bu bir cevap değil umut ettiğini söyledi, o şimdi mutlu musun bu şarkı şarkı ile aynı hayatlarını sahip olduğunu hissetti? 2003 yılında piyasaya sürüldüğü, bu şarkı canlanma birilerine söyler.

Fotoğraf:

Michelle Branch Yayın Yeni Albüm ve hissedin gibi 2003 Again









source:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/07/penyanyi-internasionalmichelle-jacquet.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...