Minggu, 06 Agustus 2017

Ünlü Yaşam Yurtdişında İlişkin

Ünlü kesinlikle bizim yaşam izlenim ayrılamaz hale getirecek olmak lüks. bir kez bir filmde göründü için Hatta bazı Hollywood ünlüleri milyarlarca alabilirsiniz.

Hollywood ünlüleri satın almak istedikleri ne satın için bol gelir ile kesinlikle zor değildir. Bunlar süper pahalı bir araba satın, elit bir mahallede bir konak satın alabilirsiniz, ve tabii ki çoğu zaman nakliye umum.Berikut kullanmak ünlüler basitlik yaşayan bir sanatçı var olduğunu vardır hepsini iyi pribadi.Dari şaşılacak satın alabilirsiniz.


1.Kesha


Bu sanatçı kez evsiz oldu. giysi ünlü mağazada kendisi değil, sonuç dikişleri bir ürün değildir. Kızın giysi satın alma yerine elbiselerini dikmek için tercih ediyor, nadiren yeni giysiler satın almak için iddia etti.



Basit bir hayatı seçtik Hollywood'un ünlüler de dahil olmak üzere Robert Pattinson. çalışmıyor, o kota.Dia da ev bukas lüks mahalle kaldı bahçede vakit geçirmek için tercih ediyor.


3.Keanu Reeves


Bol birçok hazineler vardır Başarılı aktör, Keanu Reeves gibi. 1962 2 Eylül doğumlu Aktör basit bir hayat.

O cömertlik ve basitlik için biliniyordu. Aslında o her film ekibinin Harley Davidson vermedim. Keanu sıklıkla yol kenarında yiyecek almak ve otelde kalmak değil o trende, o da bir vakıf kuruldu gösterdi mewah.Ada Video idi.



4.Kendrick Lamar


Kendrick Lamar basitçe yaşamak karar ünlüler biridir. O daha az şanslı servetini kullanmayı tercih ve o da sık sık sokak satıcıları kıyafet satın.


5.Jaden Smith


Jaden Smith   10 yaşından itibaren kariyerini başlamıştı ünlü olduğunu. O en ünlüler gibi lüks içinde yaşamadı, o sederhara yaşamayı tercih ediyor. babası Will Smith bildiren bir televizyon programında bir röportaj sırasında söylediği "O sadece pantolon üç çift ve beş gömlek vardı. O paraya köle olmak istemedim" dedi.






kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/08/seputar-kehidupan-selebriti-luar-negeri.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...