Kamis, 17 Agustus 2017

Justin Timberlake Bilgi ömrü

Justin Timberlake


Justin Randall Timberlake 31. Born doğdu ve Tennessee.Dia büyüdü Amerika'da bir şarkıcı ve yazar bir çocuk olarak bir gösteri Star Search ve All-New Mickey Mouse Club'a göründü AGU. Ve son olarak 1990'larda, o iyi erkek grubu terkenal.Pada 2000 üyesi olarak bilinir, bant NSYNC bir televizyon kanalında verdiği röportajda bubar.Saat karar Justin Timberlake o endişe çünkü o, NSYNC ile ilgili olmadığını söyledi musik.dia o MTV video Müzik Awards.Sejak de o arkadaş o zaman Jimmy Fallon ile bir araya geldi.

Tam Adı: Justin Randall Timberlake
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1981
Memphis, Tennessee, ABD: doğumlu.
Burç: Kova
Vatandaşlık: Amerikan
Saç Rengi: Sarışın
Göz Rengi: Mavi
Ebeveynler:
-Baba: Randall Timberlake
-Anne: Lynn Harless
-Baba: Liderler Korosu kilisede
-Anne: Kendi Şirket Just-in Zaman Entertainment


Meslek Ebeveynler:bant N'Sync dışı beri "Nasıl Olduğunu Can not Stop" başlıklı Justin daha sukses.Lagu aktris yaklaştığı bildiriliyor nyambung.Pada 2007 Justin Timberlake düşmüştü Müzik Awards.Kisah percintanya iHearhRadio Yılın Şarkısı ödülünün Jessica Biel adlandırılır ve Mayıs 2007'de resmen Ekim 2012'de hubungan.Pada nihayet menikah.Pada Justin Timberlake ve Jessica Alba o Silas Randall Timberlake seçildi bir çocuk doğmuş edildiğini açıkladı Nisan 2015 11 tarihli kuruldu.

düğün


bebek












kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/08/justin-randall-timberlake-seorang.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...