Jumat, 04 Agustus 2017

Film Spiderman hakkında ilginç gerçekler: Eve Dönüş

1.Peter Parker'ın genç Tom Holland rolü
2002 yılında out olarak, Örümcek Adam filmlerinin çıkması hevesli seyirci ini.Karakter film Rolünü aktör 27 Haziran 2012 1975.Pada Spider doğdu edilir masiswa kuliahan.Tobey Maguire tarafından açıklanan Örümcek Adam Tobey Maguire dan çok kazanmış olması 20 Ağustos 1983.Di fil Örümcek adam doğdu Andrew Garfiled yerini adam: Homecoming Tom Holland ilm içinde, 1 Haziran 1996 tarihinde doğdu lisede öğrenciyken söylendi.

2.Örümcek Adam kostümü
Homecoming, Fr.: Film Örümcek Man kostüm Onun hiç Örümcek Adam film fragmanında kostüm getirmek Peter Parker Örümcek Man.Dan evine geldiğinde Tony Stark biliyorum tabii ki, film İç Savaşı izledi Tony Stark.Jika bir hediyedir o kostüm tutsaydı Parker (Tom Holland) Tony Stark istedi.

3.yüz ifadeleri sahip tek kostüm mı
preformance Wra Sivil filmde sen Örümcek Adam kostümü görebilir ve tabii ki o kostüm genişletebilir ve ifadesiz önce kostüm Örümcek Adam gibi onların daralmış komiknya.Tidak içindedir olabilir gözleri vardır hatırlayacaktır.

4.Ana düşmanıdır Akbaba
Filmin Örümcek Adam ise kesinlikle Örümcek Adam farklı bir düşman-beda.Dan vardır: Eve Dönüş düşman 1989 yılında Batman filminde Bruce Wayne oynadığı Akbaba, Michael Keaton olmasıdır.

5.Maske Arkası Kimlik
Önceki fim kimlik daima Örümcek Adam Pater Parker tarafından gizlenmiş: Eve Dönüş kasıtlı ditutupi.Alasannya Tony Stark preformance tasarım kostümleri hediye deneme içindir, onun arkadaşı ile çalışmış ve arkadaşı onun kimliğini vermek için onu zorladı.

6.Iron Man ortaya çıkması
Örümcek Adam In: mentor Örümcek Man.Ini olarak Tony Stark Eve Dönüş rolüne yaş Örümcek Adam hala düşmanlarını yüzleşmek için çok genç yüzünden meydana gelir.

7.başlık
Mezuniyet 1984 yılında yayınlanmış olan Örümcek Adam çizgi roman birinden alınmış bir başlıktır.


Tom Holland

Soyadı: Thomas Stanley Holland
Doğum Tarihi: 1 Haziran 1996
Thames, Londra, İngiltere Kingston upon: doğumlu
Burç: İkizler
Yükseklik: 173
Vatandaşlık: İngiliz
Saç Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Kahverengi
Ebeveynler:
-Baba: Dominic Holland
-Anne: Nicola Elizabeth

Baba: Komedyen, yazar
-Anne: Fotoğrafçılar
kardeş
Sam (ikizler, kardeşi)
Harry (ikizler, kardeşi
-Patrick (kardeşi)


kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/08/fakta-menarik-tentang-film.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...