Kamis, 10 Agustus 2017

Dünyanın en zengin genç sanatçısı

Herkes de çok para istiyor ve tabii ki berumur.Tapi bu gençler için değil biz zengin adamın özdeş zaten olanlara semua.Biasanya almak çok çalışmak zorunda param için, burada genç bir delikanlı kim kendi servet ve kaynaklar.

1.Abigail Kathleen Breslin


aday 21 yıllık döndü böyle genç yaşta .With "Akademi Ödülleri" başlıklı ünlü olay, o Rp yaklaşık US $ 12 milyon veya eşdeğeri olmuştur zenginlik alabileceğini numaralı oyuncu oldu bir Amerikalı bir genç kız .157,8 milyar.


2.Lorde


Lorde Asıl adı Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, o Yeni Zelanda .Penyanyi doğdu hala müzik dünyasında nispeten genç olan güzel şarkıcı, ama genç gençler hakkında Rp.157,8 milyar hazinesi olması mümkün olmuştur.

3.Jaden Smith


Jaden Smith gerçek adı zaten Jaden Cristopher Syre Smith Will Smith eğlence çok fantastic..from oğul yaklaşık Rp.105 milyar üretme kapasitesine sahip zenginliğine sahiptir.

4.Chloe Grace Moretz


O tv.Dia zaten yedi yaşında kariyerine başlayan seride oynanan film başlıkları çeşitli ünlü sanatçıların biridir, o tür Amityville Horror olarak film serisinde yaptığı oyunculuk yeteneğini gösteren bir Wimpy Kid, Büyük Momma'nın House (500) Günleri o zaten Rp.105 milyar tutarında bir servet elde etmişti ona oynadığı birçok filmde birlikte 2 Desperate ev kadını ve Dirty Sexy Money.

5.Rico Rodriguez


Modern Family o Manny Delgado olarak tasvir sitcom rolüyle ünlü olan ABD'den bir oyuncu, ABD TV kanallarından yayınlanan film ABC.Dia, Rp.92 denk US $ 7.000.000 bir servet, Sürü başardı 1 milyar.

6.Elle Fanning


O Asıl adı Mary Elle Fanning ünlü sanatçı Dakota Fanning küçük kardeşi olduğunu genç sanatçı oldu, o da üç yıllık yaşta film endüstrisinde kakaknya.Dia başlangıcı olarak sinema dünyasında bir tuzak ve o etrafında zenginlik üreten başarmıştır bu zamanı var Rp.65,7 milyar.


7.Cody Simpson


Cony Simpson o Gold Coast geliyor, bir şarkıcı ve yazar gecikme olduğunu Australia.Kekayaan o Rp.59,2 milyar eşdeğer US $ 4.5 milyon hakkında toplamayı başardı.








kaynak:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/08/artis-muda-terkaya-di-dunia.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...