Minggu, 13 Agustus 2017

Biodata Personeli Vamps



Ad: Bradley William Simpson
Kullanıcı adı: Brad Esso
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1995, Sotton Coldfield, Birmingham, İngiltere
Burç: Aslan

O cm.Brad Youtube aracılığıyla James ile bir araya geldi yaklaşık 170-171 arasında bir yüksekliğe sahiptir. genellikle .Brad saç motongin Annesi 11 yaşından itibaren gitar çalmak mümkün ve o kırmızı renk, Ben ve Jerry'nin Kurabiye Dough en sevdiği dondurma çeşidi gibi Youtube.Dia video kapağını ngepublish beri müzik başladı 14 tahun.Karir yaşından şarkı gelmiştir. kesukaanya kivi.






James Bournemouth kentinde geliyor. O 30 Nisan 1994 tarihinde doğdu ve bir kız kardeşi var edilmiştir. James Vamps üzerinde gitaristi ve geri vokal olduğunu. Vamps Prestige bant yönetimine kayıtlı. James, Summer plaj ekledi.

Gerçekler:

-Renkler favori rengi kırmızıdır.
-James Yüzüklerin Efendisi seviyorum.
-James bir kız kardeşi var.
o "Vamps" gitti önce -James kısa bir müzik kariyeri vardı.
-O formda kalmak için kendini tutuyor ve o bir sosyal medya hesabında yaptığı altı paketi göstermek için seviyor
-O aile ve arkadaşlar ile sever.

Tam adı: James Daniel McVey
Doğum tarihi: 30 Nisan 1994, Chester, UK
Boyu: 180 cm

James genellikle bu hastalar araknofobisi veya örümcek fobisi lagu.James şarkıları ngecover, Youtube'da göreve başladı. O, tarih dersi sevilen o, o da o kadar sejarah.Dia Barsama'nın Brad ve Tristan Kidd.James Winnie The Pooh ile aşk Aziz için modellik her ders hor edildi erkek arkadaşı tarafından tarih kitapları vermişti o soğuk savaşın tarihiyle memnun olduğunu söyledi. doi favori Yüzüklerin filmi serisi sahibidir.


Tam Adı: Tristan Oliver Vance Evans.
15 Ağustos 1994 Devon, İngiltere: Doğum tarihi.
Burç: Aslan
kardeşler:
-Milly (kardeş)
-James (kardeşi)

O, televizyon gibi show.Dia ayrıca mengecani kadınlara dia.Dari yaş 7, o davul çalan at ve 2010 yıllarında usta olduğundan daha yaşlı olacağını söyledi, kelinci.Dari atlar ve o izlemek ister kuda.Dia 90210 menungganggi olabilir küçük hayvanları korur Tristan "Yılın Yound Drummer" get sadece bu değil, aynı zamanda gitar çalabilir.




Tam adı: Samuel John Connor Top.
Doğum tarihi: Aberdeen, İskoçya 15 Mart 1996.

Burç: Balık
Ebeveynler:
-Anne: Kelly
Baba: Simon
Kardeşleri: Lewie
Yükseklik: 167 cm.

O da vokal ve basçı olarak biru.Dia renk eylemleri ister kecil.Dia zaman .O da Birmingham taşınmıştı "Vamps" en genç üyesidir.
Connor da, o da gıda sorunları ile çok telaşlı o fıstığa ciddi alerjik menari.Dia açısından en iyi bir üyesiydi Rex.Dan adında hayvanlar Hamster adlı Harry ve hayvanlar kertenkele, tutmak, seçim-milih.Dia gerekir oynarken zaten usta uyku ve en uzun uyumaya seven de 12 years.He personeli yaşındayken gitar.





source:
http://mdmila.blogspot.co.id/2017/08/biodata-personil-vamps.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Okul temasını ele alan Holywood filmi

1.Twilight 2008 Alacakaranlık çok popüler roman Stephenie Meyer dayanıyordu 2008 yılında ABD'de bir romantik fantezi filmi. Fil...